Anticellulite Complete

Afhjælp appelsinhud !

Sugekop massage til hjemmebrug mod cellulite. Har du lyst til at bruge 5 minutter dagligt i 2 uger, og derefter holde det ved lige, kan du nu erhverve dig et nyt produkt til hjemmebrug. Sugekop-massage er en ualmindelig effektiv bindevævsmassage, hvormed du kan fjerne eller markant bedre appelsinhud og spændinger.

Mer detaljer

90-1

509,00 sek

Reducerat pris!

-29,00 sek

538,00 sek

Tilfredsheds-Garanti ! Skulle du mod forventning ikke opleve effekt i løbet af de første 3 uger, kan du returnere og få pengene tilbage for produktet. Det er dog en betingelse, at vi modtager varen i samme stand som den er leveret. Garantien er gældende i 4 uger fra faktura dato

Det hjælper på cellulite fordi:

Du med sugekoppen giver en dybdegående, opstrammende massage. Ved hjælp af et let tryk på den lille gummibold som er påsat sugekoppen, suges huden ind i koppen, hvor der skabes et undertryk, som bevirker at massagen trænger dybt ned i huden og påvirker bindevæv og lymfer. Bindevævet, der kan sammenlignes med tyktflydende gelé, ændres allerede efter de første behandlinger til en mere flydende konsistens, som stimulerer underhuden og strammer den op. Det medfører øget blodcirkulation og blodtilførsel til kroppens celler, stofskiftet øges og dermed også kroppens fedtforbrænding.

Kontakta oss

 

Telefon:0 223 500 352

Kontakta våra kundkonsulenter

Produkten har lagts i kundvagnen

Välkommen till vår hemsida.

Vi arbetar på att få hela hemsidan översatt till svenska. För tillfället är sidan med Bandage-produkter översatt.

Ha ett trevligt besök.