Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle ved Naturhuset, og vores største ambition er, at du skal føle dig godt tilfreds med dit køb. 
Det er let at få kontakt med os i kundeservice, du kan ringe,(7023 3445) maile (post@naturhuset.dk) eller skrive til os. Ligegyldigt hvilket spørgsmål du har - stort eller lille, så kan du henvende dig til os. Selvom vi altid forsøger at beskrive vores tilbud så tydeligt som muligt, så kan der naturligvis dukke spørgsmål op. Det kan være omkring et produkt du har modtaget, eller spørgsmål om et produkt du går og overvejer at købe.

Naturhuset Danmark blev stiftet i 1998.

Naturhuset sætter dit velvære i højsædet, og vi har ikke mindst en holdning og et krav til vores råvarers oprindelse og kvalitet.

Vi er et selskab der udelukkende forhandler naturprodukter af høj kvalitet. Produkterne virker på forskellig vis fremmende for sundhed og trivsel for både krop og sind.

Kroppen er en helhed og derfor skal den behandles som sådan. Hvis der opstår problemer i kroppen, fokuserer vi ikke kun på det pågældende symptom, men netop på at få hele kroppen i balance igen.

Husk, din krop er det dyrebareste du har.

Vi sætter stor pris på at være et seriøst postordrefirma.
Som vejledning til vore kunder anvender vi bl.a. udtalelser fra tidligere/nuværende brugere - Vi vil også meget gerne høre om dine erfaringer med vore produkter. Klik her: post@naturhuset.dk

Vores bankforbindelse:
Bankens navn: Handelsbanken
Bankens adresse: Østergade 2, 7400 Herning.

Reg.nr.: 7641 Konto nr.: 200 426 9

Swift adresse: HANDDKKK
IBAN-KONTONUMMER: DK91 7641 000 200 426 9


Kontakt os

 

Telefon:+45 70 23 34 45

Kontakt vores Kundekonsulenter

Tilbud

» Alle tilbud

Produktet er tilføjet til kurven