Magneto-Tex underdyne.

Sov dig rask! Magneto-Tex® underdynen behandler bl.a.

  • Ømhed/Stivhed
  • Kredsløb
  • Søvn
  • Vandladning

Flere detaljer

2 375,00 kr

Magnetterapi anvendes mod symptomer som kan bedres, såfremt kredsløbet forbedres. Et godt kredsløb giver varme, transporterer ilt og næring hen til cellerne, og affaldsstoffer ud gennem bl.a. urinen!

I bestillingsvinduet kan du vælge mellem forskellige størelser. Det er bedst, at din nye underdyne passer til det mål din seng har. 

Under fanerne fakta og virkning kan du læse om Magneto-Tex og under referencer om andre brugere. Har du spørgsmål, som du ikke finder svar på herunder, er du velkommen til at kontakte os på tlf.nr.: 70233445

Producent af Magneto-Tex: Orgaterm
Carl-Sonnenschein-Str. 30, D-59348 Lüdinghausen

 

 

Magneto-Tex® indeholder patenterede vekselmagneter, som har revolutioneret moderne magnetterapi. Disse flerpolede magnetfolier, kombineret med enkeltpolede magnetfolier, har vist sig at være mange gange mere effektive end andre nuværende og tidligere typer behandlingsmagneter. Magneto-Tex® patenterede vekselmagneter har forlængst vist sin normaliserede dybdegående og behageligt fremmende effekt. Samtidig anvender flere og flere sportsklubber Magneto-Tex® til afhjælpning af sene-, led- og muskelskader, og til forøgelse af sportspræsentationer.

Magnetterapi har i bl.a. Holland, Tyskland Storbritannien, Tjekkiet og USA offentlig anerkendelse!

 

20 års garanti

  • Naturhuset garanterer dig herved, at Magneto-Tex® underdynen giver virksom magnetterapi i minimum 20 år, og at alle som køber underdynen modtager et kvalitetsprodukt. Magneto-Tex® underdynen med uld er vaskbar, og meget slidstærk. Ligeledes garanterer vi dig at underdynen fra Naturhuset er 100% fabriksny og i original indpakning. Den har ALDRIG været brugt eller på prøve.
  • Magneto-Tex® vekselmagneterne anvendes af tusindvis af personer, der har haft problemer med bl.a. dårligt kredsløb, søvnbesvær, ømme muskler og jordstråling. Magneto-Tex® underdynen skal ikke kobles til hverken strøm eller batteri.

Magneternes virkning bremses ikke af f.eks. gipsbandage. Bl.a. derfor godkendtes magnetterapi i USA i 1979. Bibliotekernes databaser er fyldt med oplysninger om magnetterapi!

Magneto-Tex® bio-underdyne Pharmaceutisk centralnummer: PZN 8525794 bio-underdyne. Patent nummer: DE-37 33 502 Mønsterbeskyttelse nummer: DE-G 88 01 358.8/G 88 00 091.5 Fabrikken kvalitetssikres med ISO-9001 certifikat. Magneto-Tex® underdynen skal ikke tilkobles strøm. Kan bruges sammen med vandseng, og elektrisk udstyr som varmetæppe og elevationsseng m.v. Anmeldt ifølge §25, 30 stk. 2 som lægemiddel ved Distriktsregeringen i Münster, som madras med indlagte magnetfolier, med teksten: "Gennem denne magnetfeltterapi kan søvnforstyrrelser og smerter lindres." Registreringsnr.: DE/CA22/1150-6

Magnetpolers forskellige magnetiske evner:
Den magnetiske nordpol (minuspolen), virker sederende. Dvs. den beroliger, dæmper smerte og giver bedre søvn. Den magnetiske sydpol (pluspolen) virker toniserende. Dvs. den styrker immunforsvaret, virker opkvikkende og humørgivende. Sydpolen får også knoglebrud og sår til hurtigere at heles, samt formindsker ar og strækmærker.

For at udnytte de to magnetiske polers forskellige biologiske egenskaber, er halvdelen af magnetfolierne monteret med nordpolen vendende opad mod den liggende person i den ende af underdynen, der skal vende mod sengens hovedgærde. Den anden halvdel af folierne er monteret i underdynens nederste halvdel med sydpolen pegende opad. Idet foliernes magnetiske styrke er betydeligt større en jordens magnetfelt, må man konstatere, at den liggende person har sit hoved og overkrop vendt mod nord – uanset sengens hovedgærde geografisk vender mod nord, syd, øst eller vest. Dette er en fordel, da det er bevist, at når man ligger med hovedet mod nord, øges produktionen af røde blodlegemer.

Derudover er der i Magneto-Tex isyet de patenterede veksel-magnetfolier (multi polare magnet folier) som er propelformede rondeller med 6 propelblade. Her er hvert andet propelblad nordpol og hver anden sydpol. Testresultater har vist at netop denne vekselmagnet konstruktion har vist den bedste terapeutiske dybdevirkning.

Den kombination af almindelige og veksel magnetfolier af propel-typen som eksperterne bag Magneto-Tex underdynen har valgt, har vist sig at være utrolig effektiv, målt dels på kundeerfaringer og dels via studier, bl.a. dobbelt blindtest, på produktet og i test ved sammenligning med andre magnetprodukter.

Illustrationen her under viser, hvordan magnetisme virker på hele kroppen. De to magnetfolier i hovedenden er positive, og de i fodenden er negative. Mellem disse ses 2 folier med de patenterede vekselmagneter. Magneto-Tex® er den eneste underdyne, som har disse vekselmagneter. Det er bevist at produktionen af røde blodlegemer øges, hvis man ligger med hovedet i retning af nordpolen. Med Magneto-Tex® ligger du altid i den rigtige retning.

Vi garanterer dig at Magneto-Tex® virker! Magneto-Tex® giver os mennesker muligheden for, selv at behandle vore egne skavanker på en enkel og meget effektiv måde - mens vi sover. Vor erfaring er, at de fleste skavanker kan bedres mærkbart, efter at vi blot har ligget kort tid på underdynen: Blodcirkulationen øges, og kroppen bliver bedre i stand til at udskille de affaldsstoffer (giftdepoter), der har ophobet sig gennem de sidste mange år. Resultatet er, at du føler dig udsovet, mere frisk og veloplagt, og du føler, at du har fået flere kræfter og ikke skal bruge så lang tid til at komme igang om morgenen. Dine muskler og led bliver mere bevægelige og da du har fået en god nats søvn, er humøret også betydelige højere.

Sådan virker Magneto-Tex®: Magnetterapi virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Dette vil du mærke med det samme, ved at kroppen bliver behagelig varm og veloplagt. Magnetterapien påvirker jern-atomerne i dit blod, hver gang dette passerer over magnetfeltet. Denne påvirkning gør, at blodet hurtigere kan transportere ilt og næring rundt, og affaldsstofferne væk. Efter blot få dage er kroppen i fuld gang med at udskille flere affaldsstoffer end før. Dette kan du mærke ved at urin, sved og andre sekreter kan have en ændret lugt, som igen bliver normal, i takt med at affaldsstofferne forlader din krop.

 

 
Smerter – fuldstændig væk!
Voldsomme skulder-smerter har for mig været en plage gennem flere år. Jeg ofrede mange behandlinger ved massør og fysioterapeut uden resultat. Med Magneto-Tex underdynen mærkede jeg i starten en snurrende fornemmelse i kroppen. De pinefulde smerter aftog, og efter 5 måneder var jeg helt smertefri – Fantastisk.
Birthe Knudsen, Kerteminde, tlf.: 66160532

Fri for rosen i benet!
“Jeg fik magnet madras i april 2003, og er meget tilfreds med den.
Jeg havde rosen i venstre ben, brugte penicillin flere gange - intet hjalp - madrassen har hjulpet - sygdommen er væk – hurra. Jeg led af søvnløshed, men sover fint igennem nu. Jeg anbefaler varmt Magnet madrassen.”
Ellen Erichsen, 6230 Rødekro, tlf.: 74 66 62 20

Jeg købte en Magneto-Tex i 2008, det er bedste penge jeg nogen sinde har givet ud. Før jeg købte den købte jeg naturmedicin for over 200 kr. om måneden for bl.a. kolde fødder, fik 3 tabletter dagligt for smerter. Efter 3 mdr. rørte jeg ikke nogen af delene. Mærker ikke noget til kolde fødder eller smerter mere. Tak for hjælpen. Louis Christensen, Struer tlf.: 25132743  

Magneto-Tex tog smerterne i skulder og ryg!
I 2006, gled jeg og slog min venstre skulder voldsomt.

Har fået erstatning, men det tog jo ikke smerterne. Jeg prøvede næsten alt, var også indstillet til operation, som jeg aflyste pga. rejse. Ud over den dårlige skulder fik jeg også en nerve i klemme i ryggen og det trak ned i det ene ben. Jeg gik til kiropraktor, hvor jeg har brugt en del penge. Dette hjalp kun ganske kortvarigt. I begyndelsen af 2008 besluttede jeg, at købe en Magneto-Tex madras hos Naturhuset. Jeg lagde den straks på sengen og efter kun 4 nætter, havde jeg ikke ondt i min skulder og min ryg mere. Ja, det er simpelt hen lykken ikke at behøve at tage en masse smertestillende piller mere. For mig er de penge givet rigtig godt ud!
Jette Lennings, 3060 Espergærde, tlf.nr.: 49136511

Fri for søvnproblemer!
Jeg har gennem 30 år haft store søvnproblemer,
vågnede flere gange om natten og sov i det hele taget rigtig dårligt. Siden jeg købte et magnettæppe har min søvn været helt perfekt, hvilket også har givet mig mere energi. Jeg har nu ligget på magnettæppet i 8 år og det virker stadig godt.
Erling Frausing, 2720 Vanløse

 

Jeg har nu fået ny energi efter at have sovet på Magneto-Tex undertæppet i et par uger. Jeg har ikke søvnproblemer mere, min krop slapper af efter et par minutter på tæppet, dagens spekulationer lægges bag mig, og jeg vågner fuld af energi før fuglene står op. Det er som om døgnet har fået flere timer, jeg har energi til alle mine aktiviteter til langt ud på aftenen. En sidegevinst er, at jeg er begyndt at løbe igen, hvilket en kraftig forstuvet ankel for år tilbage har forhindret mig i. Jeg bor i et område med mange jordstråler, som giver min familie uro, derfor sover vi nu alle på Magneto-Tex tæpper.
Lise-Lotte Milton, Solrød Strand

 Min kone Dina og jeg er i 60'erne og har nogle skavanker, der har givet os problemer med at få sovet ordentligt igennem. Dina har smerter i nakken, hun har fået et nyt knæ og venter på at få skiftet det andet. Jeg selv har problemer med lænden og faldt for nogle år siden uheldigt og forstuvede nakken. Vi er begge gennem de senere år vågnet flere gange hver eneste nat for at vende os og flytte rundt på puderne. Ofte følte vi os ikke ordentligt udhvilede om morgenen. I februar 2009 læste vi om Magneto-Tex. Dina blev straks interesseret i at prøve det; jeg var mere skeptisk. Vi bestilte ét. Da Dina havde sovet på det i fjorten dage, var hun ikke i tvivl. Det gav hende en betydeligt bedre nattesøvn. Jeg prøvede at sove på hendes Magneto-Tex, og måtte også straks erkende, at min søvn føltes meget dybere; jeg følte mig meget bedre udhvilet om morgenen. Så bestilte jeg et Magneto-Tex mere; og vi har sovet på dem lige siden. Vi er ret begejstrede for Magneto-Tex og har anbefalet det til venner og bekendte. Dina og jeg føler fortsat, at vi sover bedre og dybere og er mere udhvilede om morgenen. Vi er stort set aldrig oppe om natten; og vi har intet ændret i vore spisevaner, eller indtagelse af væske. Det kan derfor kun skyldes Magneto-Tex.
Dina & Jørn Nielsen, 6100 Haderslev

Muskelplager forsvandt !
"Som kropsterapeut og gymnastikunstruktør har jeg fuld fart over feltet og derfor brug for at sove godt. Det gør jeg på Magneto-Tex underdynen. Jeg får en rolig og afspændt søvn og mit bedre kredsløb giver mig nu mere varme i kroppen, og jeg vågner frisk og udhvilet om morgenen. Tidligere led jeg meget af hovedpine, ømme muskler med småkramper og overanstrengte, smertende led. Det er fuldstændig væk nu. Magneto-Tex har været alle pengene værd."
Annegrethe Jensen, 5500 Middelfart, tlf.: 26930939
 

 
Endelig kan jeg sove!
Jeg er 63 år og ønsker at viderebringe min glæde over brugen af Magneto-Tex underdynen. Jeg sover nu rigtig godt om natten. Tidligere vågnede jeg ofte i løbet af natten og følte mig anspændt. Havde frygtelig uro i benene om aftenen og natten. I starten var jeg meget skeptisk, selvom det hjalp, det kunne jo være tilfældigt. Men da problemerne til stadighed udeblev og det samtidig tager toppen af mine gamle smerter i ryg og arme, samt giver afslappethed og velvære i kroppen er jeg utrolig glad for jeg købte Magneto-Tex underdynen. Ingrid Pedersen , 6740 Bramming.
 

Stor glæde og tilfredshed!
Jeg er en dame på 70 år, der som 46 årrig måtte trække mig fra arbejdet i sundhedssektoren med tunge løft. Jeg overbelastede mine led voldsomt, specielt skuldre, ryg, fingre og hofte. Jeg har efterfølgende fået indopereret kunstig hofte, som siden er udskiftet pga. slidtage, med melding om at det næste gang ville det være kørestol. Jeg har brugt meget medicin. Først da jeg fik Magneto-Tex blev jeg smertefri, og har nu fået en mere normal nattesøvn. Før lå jeg med flere specielle puder for at finde nogenlunde hvile. Jeg vil varmt anbefale Magneto-Tex underdynen.
Viola Damholdt, Viborg – tlf.: 86614075

Meget tilfredse!
Min mand og jeg har begge problemer med slidtage i kroppen og derfor svært ved at komme igang om morgenen. Der gik altid 20-30 minutter før vi kunne gå rigtigt pga. smerter. Så købte vi hver en Magneto-Tex underdyne. Siden har vi ikke haft problemer om morgenen. Min mand har prøvet at fjerne underdynen, der gik et par dage og så var det galt igen. Han havde svært ved at gå om morgenen, så underdynen blev lagt på igen og nu er der ikke problemer mere – Dejligt. Så jeg kan varmt anbefale Magneto-Tex underdynen. Ulla Hansen, Nuuk, Grønland. 

 

I feel younger!
Some time ago I bought a magneto-Tex mattress. I am so delighted with it. The mattress has made a wonderful difference to my life. I am pain free and sleep well. I have recommended to many of my friends, who like me, are in their seventies. Terence Welford, Kgs. Lyngby 


Godt tilfreds!

"Efter 1 måned med magnet madrassen, har jeg næsten ikke ondt i lænd, ben eller fødder mere. Jeg anbefaler derfor alle der har smerter: Anskaf jer roligt en Magneto-Tex med vekselmagneter. De penge er simpelthen givet godt ud."
John Jacobsen, 5200 Odense, tlf. 66 16 65 44

 

 

Jeg har flere gange haft hold i ryggen og været ret plaget af dette. Magnetunderdynen har hjulpet mig over nogle eftersmerter, som jeg døjede med efter et gammelt hold i ryggen. Det har også taget den efterladte træthed i ryg og muskler. Så nu kan jeg både støvsuge og vaske gulv uden problemer – Og kan gå glad ind i mit firsenstyvende år.
Erik Søndergaard, 8900 Randers, 86466621

Fin effekt!
Jeg bruger Magneto-Tex underdynen og er jeg meget glad for den. Jeg sover betydelig bedre. Jeg nyder at være fri for problemer med benene, førhen havde jeg ofte hævede ben. Har heller ikke ondt i ryggen længere. Inga Kjærgaard, Valby

 

Stor effekt !
Mine natlige vandladnings problemer er blevet afhjulpet betydelig med Magneto-Tex. Før fik jeg min søvn afbrudt 5-6 gange hver nat og allerede efter ganske få dage på Magneto-Tex underdynen kunne jeg nøjes med at gå på toilet 2 gange pr. nat. Desuden har det forbedret mit blodomløb i benene. Efter en skinnebensskade, som jeg pådrog mig for ca. 30 år siden, har mine tæer altid været kolde, men nu breder varmen sig til fødderne kort efter jeg er kommet i seng. Så 30 år med kolde fødder nu slut, pga. at mit kredsløb er forbedret. Samtidig er den yderst behagelig at ligge på. Nu har min kone også købt en underdyne. John Mortensen, Vojens – Danmark

Hjulpet på Morbus Bechterew!
Jeg er 51 år og har haft Morbus Bechterew i mange år. Min førlighed er nedsat til 2/3. I de perioder det er i udbrud går tiden med at finde hvile, bruge medicin (uden større virkning) og gå til behandling for at holde mig i gang. Jeg har investeret i et Magneto-Tex magnettæppe fra Naturhuset OG DET HAR HJULPET. Det var hårdt den første måned. Det gjorde meget ondt og jeg var lige ved at smide det ud. Det nærmest knagede og bragede i ledene. (Jeg er med tiden sunket 10 cm) Jeg føler, at jeg har rettet mig lidt op, men det tager nok lidt længere tid. De meget stærke smerter er blevet svagere. Jeg behøver ikke at kravle ud af sengen. Jeg står op ligesom andre. Jeg kan godt gå 5 km uden at det piner mig bagefter. Jeg har fået meget mere overskud og energi. Jeg går også til linedance af bare glæde. Det er virkeligt skægt. Grunden til at jeg tror magnettæppet virker er at det sætter gang i blodomløbet, hvorefter affaldsstofferne kan blive transporteret væk, i stedet for at hobe sig op og gøre kroppen stiv. Musklerne bliver varmet op og det hele foregå jo mens man ligger og sover. Jeg kan jo ikke garantere at det hjælper, men man bliver så glad, at man har lyst til at dele det med andre. Karsten Jensen, Bornholm

Stor hjælp af Magneto-Tex!
Sommer 2000 købte jeg en Magneto-Tex underdyne, som jeg har haft meget glæde af. Jeg havde store problemer i højre vrist, kunne kun gå ved at dreje foden udad, og det var forbundet med en del smerter. Efter ca. 1 uge kunne jeg gå normalt, dog var foden øm i endnu nogle uger. Jeg har haft et kompliceret brud på højre håndled med beskadigede nerver til håndryggen, som derved blev meget følsom, så al berøring var meget ubehagelig. Efter ca. 1 år med Magneto-Tex var følelsen på håndryggen næsten normal. Eva Seehausen, Taastrup

Glæde ved brug af Magneto-Tex!
Jeg har sammenfald i ryggen, dette kan naturligvis ikke rettes op, men magnetunderdynen afhjælper smerterne meget. Tidligere kunne jeg f.eks. dårligt vende mig i sengen for smerter. Nu vender jeg mig, til min store glæde, i søvne. Jeg havde vænnet mig til, altid at sove med strømper på om natten, når jeg ligger på Magneto-Tex, bliver mine fødder dejlig varme. Desuden er jeg nu kun oppe 2 gange i løbet af natten, hvilket jeg meget oftere var før jeg begyndte med Magneto-Tex. Lis Lindberg, København Ø

Kontakt os

 

Telefon:+45 70 23 34 45

Kontakt vores Kundekonsulenter

Produktet er tilføjet til kurven