Hestedækken

Magneto-Cheval
100% bivirkningsfri terapi til heste til behandling af skader så som forvridninger, forstrækninger, dårligt kredsløb og til hurtigere heling af brud.

Flere detaljer

3 417,00 kr

Nedsat pris!

-40%

5 695,00 kr

Magneto-Cheval

Det originale terapi hestedækken med Magnoflex propel vekselmagnetpude – uden tilslutning af strøm.

Indenfor dyremedicinen har man i årevis i mange lande udnyttet magnet terapien, som er en 100% bivirkningsfri terapi til behandling af skader så som forvridninger, forstrækninger, dårligt kredsløb og til hurtigere heling af brud.

Ligeledes anvendes magnet-terapi mod betændelsestilstande og til beroligelse af nervøse dyr.

En behandling med Magnetpuden Mini-Magneto-Tex eller med rektangulære eller cirkulære plaster-magneter kan vare fra mindst ½ time og til enten dyrets eller dets ejers tålmodighed slutter. Man kan aldrig overbehandle – men man kan heller aldrig forcere.

Anvendes hestedækkenet, indsættes et passende antal magnetpuder i dækkenets lommer – med det påsyede emblem vendende udad – væk fra kroppen. Det er fordi magneternes virkning er størst på indersiden.(Der er 5 lommer på hver side og i hver lomme kan isættes én Mini-Magneto-Tex magnetpude.).

 

Her ses dækkenet med Mini-Magneto-Tex halvt stukket ned i en lomme. Hver magnetpude har 3 kamre. I hvert kammer er indsyet 2 propelformede magnet-segmenter, der hver består af 3 stk. nordpol- og 3 stk. sydpol-magneter. 

Her ses hvordan magnetfeltet søger fra nord til syd og derved påvirker hestens overflade, uden at magnetfeltet derved svækkes. Denne magnetiske kraft kan ikke opbruges.

 

 

Hestedækkenet fås i 5 størrelser: 105, 115, 125, 135 og145 cm. Målene tages fra manken (ryggens øverste punkt) og til10 cm udover haleroden. Dækkenet kan justeres under bugen og ved bringen.

Mini-Magneto-Tex vekselmagnetpuderne er (33 x22 cm), ½ cm tykke og vejer ca.200 gram. der medfølger 4 puder til hver dækken.

Det er en naturlov, at magnetismen forøger kredsløbshastigheden, iltoptaglesen og afgangen af kuldioxid (CO 2).

Magneto-Cheval: Hesteterapi dækken med Mini-Magneto-Tex puder med propelvekselmagneter, som giver aktiv varme. Varmen opstår ved at vekselmagneterne inducerer en naturlig kraft i blodet og forårsager bedre blodomløb, øget optagelse af ilt og større afgang af faste, flydende og luftformige affaldsstoffer. Virkninger af dette er, at symptomer/skavanker som skyldes dårligt kredsløb bliver mindre eller forsvinder helt, lidt efter lidt.

De 2 heste illustrerer ved hjælp af termografisk diagnostik at kredsløbsaktiveringen giver aktiv varme – uden tilførsel af nogen anden kraft end den der permanent findes i vekselmagneterne.

Øverste hest er fotograferet med dækkenet på umiddelbart inden de 8 magnetpuder blev sat i dækkenets lommer. De blå områder er de koldeste, de grønne de næstkoldeste, lilla lidt varmere, orange varmere endnu og de røde farver viser de varmeste områder.

Næste foto viser hestens varme-intensitet efter 10 minutter med 8 stk Mini-Magneto-Tex magnetpuder sat i dækkenets lommer. De specielle magnetpuder kan bøjes og dermed også anvendes til hestens ben og andre steder, hvor de kan fæstnes med bredt elastikbånd med velcro-lukke.

 

Kontakt os

 

Telefon:+45 70 23 34 45

Kontakt vores Kundekonsulenter

Tilbud

» Alle tilbud

Produktet er tilføjet til kurven