Merino-Tex dyne + Pude

Sov dig til et bedre helbred!

• det rene uld 
• for dit personlige velvære  
• termoregulerende 
• behagelig luftcirkulation 
• absorberer fugten  
• lader kroppen ånde

 

Flere detaljer

33

1 847,00 kr

Merino-Tex® giver dig en behagelig nat - og ønsker dig en god dag

Forkæl dig selv eller dine nærmeste med dyne og hovedpude af 100 % ren uld fra australske Merino får.

Er Merino-Tex® ulddyner og hovedpuder for varme om sommeren?

Nej, denne opfattelse er en myte. Ulden er termoregulerende, giver behagelig luftcirkulation, absorberer fugt, så kroppen kan ånde frit. Tænk blot på mellemøstens folk, der går i uldne gevanter i 40 - 50 graders varme, og på hvordan vi klæder danske småbørn i uldent undertøj, for at forebygge at de bliver fugtige af sved.


Lanolinen i dynens naturhår bevirker at ulden bliver blødere, og dette giver en ensartet kropsvarme for bedre blodcirkulation, og tillader huden at ånde.

 
Merino-Tex uldsengetøj gør det muligt for dig, at nyde at du sover og at du får en rolig og uafbrudt søvn, som gør dig afslappet, udhvilet og behagelig lysvågen om morgenen.

 

Merino-Tex® overdyne og hovedpude Over- og underside er 100 % ren australsk Merino fåreuld, der ikke er klor- eller giftbehandlet. Ulden er førstegangsklip af levende får. Dette gør, at dyne og pude selv ånder, regulerer temperaturen, og virker dunlet, samt falder behageligt til kroppen. Da der er uld på begge sider, kan du vende begge dele op eller ned - som du vil.

Testresultater for Merino-Tex® Merino-Tex® er for-krympet. Kun materialer af høj kvalitet er anvendt, og både råstof og færdig-produkt bliver løbende kontrolleret undervejs. Denne intensive “fra eng til seng” - kvalitets-kontrol er da også grunden til vi aldrig har reklamationer.

Rengøring og pleje Naturhårs dyner af ren uld bør kun om nødvendigt vaskes. Dette er heldigvis også kun sjældent nødvendigt, idet hårerne, der ikke er rensede i klor eller andre gifte efter klipnigen, har et usædvanligt højt indhold af lanolin, som gør dem selvrensende og forhindrer snavs, husstøvmider og bakterier i at trænge ind i hårstammens fibre. En regelmæssig luftning er nok til at holde dynerne hygiejnisk rene. Merino-Tex® ulddyner og hovedpuder bliver aldrig klamme eller fugtige. De både renser sig selv og regulerer selv fugtigheden. Skulle imidlertid uheldet være ude, anbefales at bruge et skånsomt flydende uldvaskemiddel i koldt - højst 30° varmt vand, og hånd-vaske det uheldsramte område, evt. hele ulddynen - eller afvaske hårene med en blød svamp. Efter at hårene er naturligt tørrede, bør de afbørstes eller støvsuges. En tur i sneen med hårene nedad 2-4 timer gør Merino-Tex® næsten helt ung igen. Og husstøvmider kan ikke lide ægte uld.

Certifikater Merino-Tex® er CE-mærket i hele Europa, og kvalitetskravene opfyldes udfra de meget krævende ISO 9002 kvalitetsnormer.

Allergi-venlig På tyske hospitaler er der 100% forbud mod dun- og fjer dyner - på grund af risikoen for husstøvmider og allergi. Ulddyner anvendes derimod og anbefales desuden af forskellige patientforeninger i udlandet. Er bl.a. meget rost for at afhjælpe problemer med kolde fødder.

Garanti Foruden den 2-årige fabriksgaranti, garanterer vi for at Merino-Tex® er 100% fabriksny ved leveringen. INGEN har før ligget i dit Merino-Tex® sengetøj, der leveres i fabrikkens uåbnede plastfolie indpakning.

Af hygiejniske grunde - og fordi Merino-Tex® er dit helt personlige sengetøj - ønsker vi ikke at levere Merino-Tex® på prøve.

Vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten - den kan du stole på.

Kontakt os

 

Telefon:+45 70 23 34 45

Kontakt vores Kundekonsulenter

Produktet er tilføjet til kurven