Anticellulite Smooth

SMOOTH

reducerer udseendet af cellulite/appelsinhud

Du vil se de første resultater allerede efter 4 ugers brug!

 

Flere detaljer

92

348,00 kr

SMOOTH

Cellulite beskriver den bulede overflade på huden, som ses overvejende hos kvinder på indersiden af lår, bagdel, balder og hofter. I nogle tilfælde også på mave og overarme. Kliniske test viser at på blot 12 uger reduceres cellulite væsentlig ved brugen af SMOOTH og at SMOOTH er den naturlige løsning til en glat, blød og sund hud.

Cellulite er ikke direkte betinget af overvægt, og eksperterne mener at op til 90% af alle kvinder over 15 år har det i større eleer mindre grad.

Derfor virker SMOOTH.

For væsentligt at forbedre udseendet af cellulite, skal årsagen fjernes. Hvilket betyder at man skal opnå en sammenkrympning og reduktion af fedtcellerne, og samtidig styrke kollage- fibrene i hudens bindevæv. Dette gør SMOOTH og Kliniske test har bevist, at på blot 12 uger reduceres cellulite væsentligt. Se evt. under virkning.

Cellulite forekommer hovedsageligt hos kvinder. Fordelingen af fedt er bestemt ud fra de kønshormoner, der påvirker den lokale omdannelse af fedt i underhuden.

Mænd har mere bindende og fladere fedtvæv, der dannes pga. androgen, dette resultere i en mere jævn fordeling af trykket på hudens overflade. Hos kvinder tiltrækker østrogenets lipids til lokalområder, dermed ses ophobning ar fedtceller på hudens overflade, hvilket medfører væskeansamlinger og dermed formning af den velkendte tilstand appelsinhud.

I mange år har den primære målsætning for forskere været at finde en måde at producere en lipid-distribution, som efterligner mænds i det område hos kvinder, hvor cellulite opstår. Lokal regulering af østrogenet er den eneste videnskabelige dokumenterede teori der er den endelige løsning mod cellulite.

For at reducere udseendet af cellulite reducerer man lokalt østrogenet der tiltrækker lipids til hudens overflade, og samtidig reducere det tryk der er på cellenettet og blodkarene, dette resulterer i forbedret mikrocirkulation og formindsker karsprængninger.

Kontrolleret studie viste succes.

Observations-studie på 497 kvinder.

Dette studio omfattede 497 kvinder, som påførte cremen i en 12 ugers periode, succesen af ændringer af cellulite var bedømt af kvinderne selv og yderligere af 113 dermatologer og gynækologer. Allerede efter 6 uger var over 80% af lægerne ( og 79% af testpersonerne) diagnociticeret ( eller følte) succes med ”behandlingen”. Efter 12 uger steg dette tal til 85%

 

Anvendelse
Vi anbefaler at cremen masseres ind på ”problemområdet” morgen og aften

Når det forventede resultat er opnået kan man for vedligeholdelse anvende Smooth to eller tre gange om ugen, på de områder der er påvirket. Dette vil stabilisere huden.

1 flaske rækker til ca. 2 måneders forbrug.

Udtalelser fra kvinder der har brugt SMOOTH:

Kirsten 28 år Ribe: ” jeg har prøvet hundredvis af forskellige creme mod appelsinhud, intet har hjulpet mig før nu. Jeg fik appelsinhud for fire år siden og har ikke siden gået med korte bukser. Efter jeg har brugt SMOOTH, kan jeg igen nyde sommeren og ligge på stranden i min bikini, uden at føle mig flov over min hud.”

Helle 35 år Helsingør: Efter jeg blev gravid første gang, fik jeg appelsinhud på maven og ballerne. Jeg har været meget ked af det, og er glad for at jeg har fundet denne creme. Jeg kan nu med glæde tage kort kjole på og min mand synes at min krop er lige så attraktiv som den var inden vi fik børn”.

Marie 42 år København. ” Jeg har haft cellulite på mine lår, arme og mave i mange år. Nu er der næsten ingenting længere og jeg har fået langt større velvære. Jeg er meget glad for at bruge SMOOTH, og så har det tilmed en dejlig duft og den er behagelig at smøre på huden”.

Kontakt os

 

Telefon:+45 70 23 34 45

Kontakt vores Kundekonsulenter

Tilbud

» Alle tilbud

Produktet er tilføjet til kurven