Anticellulite 2 sugekopper

Afhjælp Appelsinhud!

2 kopper i forskellig størrelse, som gør det muligt at komme til på alle problemområderne, samt en bold som kan monteres på begge kopper.

- Vi anbefaler at man køber en massageolie specielt til cellulite, da du derved opnår det bedst mulige resultat.

Flere detaljer

90

369,00 kr

Sugekop massage til hjemmebrug mod cellulite. Har du lyst til at bruge 5 minutter dagligt i 2 uger, og derefter holde det ved lige, kan du nu erhverve dig et nyt produkt til hjemmebrug. Sugekop-massage er en ualmindelig effektiv bindevævsmassage, hvormed du kan fjerne eller markant bedre appelsinhud og spændinger.

Det hjælper på cellulite fordi: 
Du med sugekoppen giver en dybdegående, opstrammende massage. Ved hjælp af et let tryk på den lille gummibold som er påsat sugekoppen, suges huden ind i koppen, hvor der skabes et undertryk, som bevirker at massagen trænger dybt ned i huden og påvirker bindevæv og lymfer. Bindevævet, der kan sammenlignes med tyktflydende gelé, ændres allerede efter de første behandlinger til en mere flydende konsistens, som stimulerer underhuden og strammer den op. Det medfører øget blodcirkulation og blodtilførsel til kroppens celler, stofskiftet øges og dermed også kroppens fedtforbrænding.

Hvad er Cellulite?
Mange kalder cellulite for appelsinhud, hvilket er den mest almindelige danske betegnelse for de forhadte buler, som især kvinder men også nogle mænd slås med. De fleste kvinder og nogle mænd kan på et eller andet tidspunkt konstaterer, at de har en eller anden grad af cellulite, ikke nødvendigvis fordi de har fået ekstra sul på kroppen, selvom overflødig fedt naturligvis ikke gør problemet mindre. Man kan arve anlægget for cellulite og derfor få det selvom man ikke er overvægtig, for disponerede kan problemet allerede opstå i teenage årene. For de fleste opstår problemet dog først 20érne, og særlig efter graviditet. Underhuden består hovedsagligt af fedt, et fedtlag som er nødvendigt som polstring og isolering. Fedtet ligger indkapslet i små rum mellem overhuden og musklerne, hvis vægge består af bindevævsstrøg. Med tiden bliver bindevævet mere stift og ufleksibelt, det viser sig ved de fordybninger i huden vi i daglig tale kalder appelsinhud. Med alderen får vi typisk lidt mere fedt i underhuden - Resultat : Appelsinhuden forværres

Bindevævsmassage
Bindevævsmassagen er oprindeligt udviklet i år 1929 af den Tyske fysioterapeut Elisabeth Dicke. Bindevævsmassage med sugekopper i den nuværende udformning, er udviklet og produceret af Bjarne Schostack. Han vidste, at bindevævsmassage var den eneste holdbare løsning på cellulite problemet, blot er bindevævsmassage uhyre krævende for terapeuten og vanvittig dyr for kunden, hvis målet er helt at komme af med cellulite. Udvikling af anticellulite sugekoppen er inspireret af Kinesisk medicin, hvor sugekopper har været brugt i årtusinder og stadig bruges til behandling af mange dårligdomme.

Producenten havde kendskab til både maratonløbere og aerobicinstruktører der er plaget af cellulite, selv om resten af kroppen er slank og veltrænet. Det fik ham til at søge efter den perfekte løsning på problemet til hjemmebrug, så man ikke nødvendigvis skal underlægge sig en behandling på en klinik, men ganske enkelt kan klare det hjemme hos sig selv. Resultatet blev et specialformet glas forbundet med en gummibold, der har vist sig at være meget effektiv.

Produkt information
Ved bestilling modtager du 2 kopper i forskellig størrelse, så det er muligt at komme til på alle problemområderne, samt en bold som kan monteres på begge kopper. Systemet er udviklet i klar PVC og silica gel og godkendt efter Lloyds ISO9001. Der medfølger massage olie som er specielt velegnet til cellulite. Cellulitekoppen kan anvendes med almindelig bodylotion eller bodyshampoo når du bader, men det optimale resultat får du med massageolie til cellulite som yderligere stimulerer microcirkulationen med sin dybdevarmende effekt.

Kan alle bruge anticellulite sugekoppen?
Alle almindeligt raske personer kan bruge anticellulite sugekoppen, der er dog enkelte medicinske behandlinger som kræver forsigtighed. Hvis man er i behandling med blodfortyndende medicin, Kortison eller Prednisolon bør man rådfører sig med lægen, inden man opstarter bindevævsmassage.

En god hjælp til et perfekt resultat !

Anticellulite sugekop er et system til bindevævsmassage, som du nemt og hurtigt kan anvende hjemme hos dig selv. Bindevævsmassage med sugekopper påvirker blod og lymfesystemet positivt.

Ved brug af sugekoppen frigøres en mængde affaldsstoffer i dit bindevæv, det er derfor vigtigt at drikke vand så kroppen kan renses ud. Efter ca. 14 dages daglig brug, vi dette unikke system vise et resultat du ikke for havde troet muligt. Det bulede væv er synligt reduceret, det er mindre ømt og huden er blevet glattere og mere spændstig.

 

Brugervejledning
Man placerer glasset på sine ømme punkter og trykker bolden ind, så der opstår undertryk i glasset. Nu bevæges glasset, med et let tryk på huden, i cirkulære bevægelser nedefra og op mod hjertet i ca. fem minutter. Det er vigtigt at holde glasset i glidende bevægelse for at undgå sugemærker. Undertrykket får huden til at stå op i en bue under glasset, blod og lymfe trækkes op til overfladen og der sættes voldsomt skub i microcirkulationen, mens huden får bindevævsmassage. Metoden bruges dagligt, enten på våd hud i badet eller på hud der er smurt med creme eller olie, så glasset glider let.

Under massagen løsnes bindevævet, så blod og lymfe kan komme til og fra cellerne, så disse iltes og affaldsstoffer transporteres bort, man kan sige at det er det der starter forbrændingen af fedtcellerne.

Flottere krop!

Jeg havde længe irriteret mig over den bulede hud på lår og mave og kunne allerede efter 14 dage se flot effekt med sugekoppen.
Susanne Sole Jørgensen, København S


Fascineret af effekten!


Både min mor og jeg fik gode resultater med generende ap­pelsinhud efter kort tids brug af sugekoppen. Vi har fået strammet lårene flot op.
Mette Grotto, Amager

 

Kontakt os

 

Telefon:+45 70 23 34 45

Kontakt vores Kundekonsulenter

Produktet er tilføjet til kurven