Dermagor Roll-on 10ml

Minimer rynkerne – helt naturligt
SPAR NU 50%

Sådan får du blød og ungdommelig hud. Kliniske test beviser virkningen. Dermagor Eye Roll-On reducerer rynker omkring øjnene med op til 23 % på bare 4 uger og forøger hudens blødhed.

Flere detaljer

70

249,00 kr

Se først gammel ud når du rent faktisk er det!

Invister et øjeblik dagligt i dit fremtidige udseende, så du bliver ved med at se ung ud - også når du ikke længere er det.

Huden omkring dine øjne er kun 0,02 millimeter tyk, og det er her de første rynker begynder at vise sig. Dermagor roll-on virker nærende og holder huden smididg og glat. Naturhuset anbefaler, at anvende produkter specielt egnet til øjenområdet, frem for almindelig creme, der er for grov til den sarte hud. Molekylerne trænger ikke ind i huden og kan i stedet give hævede øjne. Anvend Dermagor roll-on morgen og aften og mærk selv forskellen.

Testet i Frankrig

Dermagor Eye Roll-On er testet på kosmetologiske centre i Frankrig. Og resultatet er overbevisende: På blot 4 uger reducerede Dermagor Eye Roll-On testpersonernes rynker med op til 23,5 %. Og på 6 uger blev hudens blødhed forøget med 29,4 %.

Dermagor Eye Roll-On er et serum med 10 % sojaproteiner som de aktive virkningsstoffer. Altså en helt naturlig metode til at give huden sin naturlige fugtighed og glathed tilbage. Det er almindelig kendt, at protein er et basalt behov for din krop. Det er det også for din hud. Siden 1930’erne har soja på grund af sin opstrammende effekt været brugt som aktivt virkningsstof. I Dermagor Eye Roll-On bruger vi en ny aktiv serumformel, som betyder at sojaproteinet hurtigt bliver optaget i huden. Ved desuden at forøge mængden af collagen og elastin i produktet, får det en utrolig effektiv virkning for hudens elasticitet og fugtighed.

Anvendelse: Bruges dagligt, både morgen og aften på tør og rengjort hud. Produktet kan anvendes under make-uppen.

Naturligt serum – ingen bivirkning
Dermagor Eye Roll-On er et nyt banebrydende anti-rynke-middel, der udglatter og blødgør huden omkring øjnene. På blot 4 uger kan du reducere rynkerne med op til 23 % og få en ungdommelig elastisk hud. Helt uden bivirkninger.

Derfor virker Dermagor Eye Roll-On
Skindet i ansigtet er meget udsat. Blandt andet sol, vind og kulde er hårdt ved huden. Kombineret med daglig brug af make-up og dårlig make-up-fjerner skaber det ideelle betingelser for poser, furer og rynker omkring øjnene: De første sikre tegn på alderdom. Dermagor Eye Roll-On er specielt udviklet til den sarte hud omkring øjnene, fordi den aktive formel og sojaproteinerne gør huden blød, fugtig, elastisk og smidig. Og samtidig stimulerer og fornyer hudens celler.

Kliniske test har vist den anti-rynkende, genskabende, udglattende, blødgørende og satin følende virkning af DERMAGOR EYE CONTOUR.

Denne lotion anvendes på det mest sarte område af ansigtet, området om øjnene.

Den trækker ind på et par sekunder hvilket vil resultere i en fornøjelig følelse af afkøling. Roll-on flasken er lavet i et specielt design, der afgiver netop den rigtige mængde af lotion og glider henover huden uden at skade fibrene i det sarte område.

Så nemt er det
For at få den optimale virkning af Dermagor Eye Roll-On bruges den både morgen og aften på tør og rengjort hud. Den særligt designede Roll-On-stift sikrer, at den rigtige mængde lotion tilføres huden. Mens stiften nemt glider over huden uden at skade fibrene i det sarte område. Lotionen trækker ind i huden på få sekunder og giver en frisk fornemmelse af afkøling. Påføres lotionen i cirkulære bevægelser aktiveres hudens mikrocirkulation og effekten af Dermagor Eye Roll-On forøges yderligere.

Jeg anvender Dermagor roll-on og jeg vil bare sige at den VIRKER, jeg kan i dag IKKE undvære den. Jeg havde indstillet mig selv til at få en operation for poser under øjnene, den tid er for længst aflyst. Jeg købte produktet som en sidste udvej imens jeg ventede på operationen.. der gik ca. 14 dage så kunne jeg se en forskel, men jeg tror også at det er noget jeg skal blive ved med.. fordi hvis jeg f.eks. har glemt min roll-on i nogen tid, så kommer poserne langsomt tilbage, men der er også langt op til de ca. 8000,- som en operation koster..

Hanne Emanuelsen, Hellerup

Kontakt os

 

Telefon:+45 70 23 34 45

Kontakt vores Kundekonsulenter

Produktet er tilføjet til kurven