Silverprotect Lagen

Dræber husstøvmiderne - Dræber også væggelus, myg og møl - Giver mindre svedlugt - Er ekstrem hud-venlig - Er anti-statisk.

Flere detaljer

1 098,00 kr

Silver Protect fjerner mider og bakterier hurtigt og effektivt! Hvad er Silver Protect lagen?
Silver Protect lagnet er en helt unik løsning til at tilintetgøre husstøvmiderne så du undgår gener som f.eks. allergi, der er forbundet med store koncentrationer af støvmider i sengemiljøet.

Silver Protect lagnet: - Dræber husstøvmiderne - Dræber også væggelus, myg og møl - Giver mindre svedlugt - Er ekstrem hud-venlig - Er anti-statisk

Fjerner du mider fra din seng, har du lavet en meget rentabel investering i din egen sundhed. Mider kan bl.a. forårsage følgende problemer: - Dårligt immunforsvar - Øjne og næse løber i vand - Hud gener - Dårlig søvn - Træthed - Energi mangel - Problemer med bihulerne - Irritation af luftveje

Vil du have en seng uden mider? Bedre søvn og et bedre helbred!

Husstøvmider er, næstefter pollen, den hyppigste kilde til allergi i Danmark og samtidig den hyppigste årsag til allergisk astma. Det anslås, at cirka 200.000 danskere har husstøvmideallergi.

En typisk dansk seng indeholder 100.000 til 10.000.000 mider! Der er millioner af husstøvmider, blodmider og andre mider fra spinder-familien i din seng. De allergi- og astmafremkaldende husstøvmider lever godt af de døde hudceller og hår-affald, der er i din seng.

Læs mere om hvordan under Fakta og Virkning!

Sådan bekæmper du støvmiderne.

Sølv har gennem tiden været kendt for sin positive virkning og evne til at bekæmpe bakterier. Der er nu udviklet en helt unik sølvtråd af ægte 99,9% rent sølv. Denne sølvtråd er vævet ind i stoffet på Silver Protect lagnet. Sølvtråden er coatet, så den ikke oxyderer og bliver sort ved brug. Sølvlagnet har desuden fået indarbejdet en blanding af olier fra citrus, eukalyptus og lavendel. Derved dræbes ikke alene bakterier, men også støvmider, væggelus, møl og myg.

Vask og brug Silver Protect lagnet kan vaskes ved max 40 grader. Der må ikke anvendes klor, kemisk rens eller skyllemiddel, da det indeholder kemikalier, som kan nedbryde den biologiske virkning. Lagnet kan tørretumbles ved max 40 grader. Man kan vælge at ligge direkte på lagnet, men de fleste vælger at lægge et almindeligt stræklagen ovenpå, dette påvirker ikke effekten. Vælger du at ligge direkte på sølvlagnet, vaskes det som dit almindelige sengetøj. Bruges et almindeligt lagen over Sølvlagenet, kan du vaske sølvlagnet en uge efter start. Herefter kan det blot rystes udendørs ca. hver anden uge. Bør vaskes igen efter ca. 6 uger. Herefter blot hvis det virker snavset.

Holdbarhed og styrke Silver Protect lagnet er testet ved det uafhængige Hohensteiner Institut, hvor et Silver Protect lagen på 90 x 200 cm, der vejer 530 gram, blev vasket 50 gange ved 60 grader og med efterfølgende tørretumbling på 60 grader - uden at facon, mål, vægt eller virkning ændredes. Kvalitetsstempel for DIN EN ISO 13485:2007.

Hvad er Husstøvmider? Husstøvmider er små hvide dyr, du ikke umiddelbart kan se uden et mikroskop. De måler fra 0,1 til 0,6 mm. De har 8 ben og er i familie med edderkopper og flåter. Mider har en forholdsvis kort livscyklus, men er meget produktive og formerer sig hurtigt. Deres normale levetid er 3-5 måneder. Forplantningen sker hurtigt, så 50 støvmider bliver til ca. 900 på 6 uger. Hunnerne lægger 40-80 æg pr gang og æggene udklækkes efter 1-2 uger. I løbet af 4-8 uger gennemgår husstøvmiden flere stadier fra larve til voksen mide.

Hvorfor er der mider, smådyr og bakterier i vores seng? Madrassen er en god yngleplads for mider. Her er varme, fugtighed, og det er mørkt. Mider trives kun, der hvor de finder mad, passende temperatur og lidt høj luftfugtighed. De lever af skæl og døde hudceller, derfor er forholdene i sengen ofte perfekt. Er forholdene gode, kan der være store mængder af mider i en almindelig "ren" seng. Gennemsnitligt taber vi mennesker omkring 1,5 gram døde hudceller om dagen, det er nok til at holde 1,5 millioner støvmider i live. 1 gram støv kan indeholde op til 10.000 støvmider (Ifølge ECARF). Studier har påvist, at der er en høj koncentration af mideallergener (de proteiner fra midernes afføring, som er skyld i allergi) i det støv, der er i vore madrasser - Når der er mideallergener, er der også mider. Husstøvmider lever dog ikke kun i det varme og fugtige sengemiljø. Studier har også sammenlignet koncentrationen af mideallergener forskellige steder i boligen, og her kommer madrassen ind på førstepladsen, næsthøjest er gulvet i soveværelset og endelig er den laveste koncentration af mideallergener i dagligstuen. Dette understreger, hvor vigtigt sengemiljøet er, men også at der findes husstøvmider andre steder i boligen.

Mider har afføring op til 20 gange dagligt ..... i vores seng! Det er især afføring fra miderne og midernes skeletdele, der giver os mennesker problemer. De små afføringsknolde fra miderne hvirvles op i luften og blander sig med husstøv, som vi dernæst indånder. Det er dette der kan give allergiske symptomer. En støvmide har afføring op til 20 gange i døgnet. Da der er millioner af dem, udgør det naturligvis et problem, hvis man er disponeret for allergi.

Gennemtestet produkt Virkningen af Silver Protect sølvlagnet er bl.a. testet ved det Hygiejniske og Bioteknologiske Institut ved Forskningsinstitut Hohenstein, samt T.E.C. Laboratorie, i Frankrig. Virkningen er veldokumenteret, hvilket du kan læse mere om under dokumentation.

Silver Protect lagnet er 100% fremstillet i EU og er registreret i det tyske Patent- og varemærkedirektorat under nr. 30 2009 007 590.

Certifikat for CE-konformitets- og overensstemmelseserklæring 93/42, Afsnit VII.

Der har for nylig været debat om nano-sølvpartikler, som er mikroskopiske partikler af sølv, der ikke kan ses med det blotte øje. Der er ikke nano-sølvpartikler i Silver Protect sølvlagen. Sølvet i Naturhusets Sølvlagen er en synlig sølvtråd, som er coatet med en transparent plastfilm, hvilket bevirker at sølvet ikke bliver sort af luftens ilt.

Sølvlagnet kan sagtens anvendes sammen med, magnet-underdyne, topmadras, rullemadras, stiklagen, plast-skånelagen eller elektrisk varmetæppe, over eller under Sølvlagnet. Det vil ikke påvirke Sølvlagnets antibakterielle og midedræbende effekt.

Hvordan virker Silver Protect lagnet?
De fleste husstøvmider og andre 8-benede parasitter i "spinder-familien", herunder også væggelus, dør efterhånden som de kommer ind i sølvtrådenes elektrostatiske udladninger og virkningen af de indarbejdede naturlige olier i lagenstoffet. Fnatmider, blodmider, bakterier og svampe dræbes ligeledes kort tid efter at Sølvlagnet er lagt på sengen. 79% af miderne er døde efter 8 dage. Efter maksimalt 6 uger er der ikke flere levende mider tilbage. Nye mider der kommer udefra, dræbes efterhånden som de kommer i kontakt med sølvlagnet. Først dør de voksne parasitter samt disses nymfer og larver. Efterhånden som æggene udklækkes, dør også de nyudklækkede larver, som overlever æg-stadiet.

Silver Protect lagnet virker bl.a. således:

  • · Ødelægger husstøvmiders/bakteriers cellemembran
  • · Forhindrer celledeling så husstøvmiden/bakterierne dør
  • · Eliminerer svampe (Candida albicans)
  • · Anti-bakteriel virkning som forhindrer lugt
  • · Anti-allergisk virkning på husstøvmiders indtrængen i luftvejene
  • · Anti-astmatisk virkning
  • · Anti-transpirerende virkning = mindre svedlugt
  • · Ekstrem hudvenlig og mindsker kløe
  • · Søvnkvaliteten højnes

Det er dokumenteret i flere videnskabelige tests, at Silver Protect lagenet virker. Støvmider, væggelus, møl og myg dør, når de kommer i kontakt med Sølvlagnet. Analyserne er udarbejdet på hhv. Forskningsinstitut Hohenstein, D-74357 Bönningheim, Germany, og T.E.C. Laboratorierne i F-64600 Anglet, Frankrig. Se mere under dokumentation.

- Ingen mider, svampe eller bakterier kan længere leve i sengen! - Ingen ubehag (lagnet føles ligeså blødt og lækkert som et almindeligt lagen). - Ingen bivirkninger - dermatologisk testet og Øko-Tex certificeret. - Kan vaskes og tumbles ved 60 grader.

Bedre søvn: Søvnstudier viser, at folk, der sover på Silver Protect sover bedre. De vender sig mindre i søvne, sover dybere og vågner mere oplagte.

Fjerner dårlig lugt i sengen: Silver Protect fjerner ubehagelig lugt fra sengen ved, at bakterier, mider og andre mikroorganismer ikke længere kan leve der. Når disse dør og forsvinder, er den dårlige lugt også væk.

Hvordan kan et lagen fjerne tusindvis af mider på få timer?
Silver Protect sølvlagenet er vævet med ægte sølvtråde med en bestemt afstand til hinanden. Grunden til at der bruges ægte sølvtråde er, at kun dette metal har de ønskede statisk-elektriske egenskaber. Spændingen mellem sølvtrådene giver en unik statisk elektricitet, så mider og andre smådyr ikke længere kan leve i sengen, når dette produkt benyttes. For mennesker derimod er Silver Protect lagenet 100% sundt.

Silver Protect er dokumenteret effektivt! Et fransk studie fastslår, at 79% af miderne dør allerede indenfor 1. uge og 6 uger efter lagnet er placeret i sengen er 100% døde. Effekten er allerede tydelig efter få timer.

Vil du have din seng i fred? Det er nu nemt og helt uden bivirkninger. Hvis ikke bryder dig om tanken, at du deler seng med millioner af mider og andre smådyr er Silver Protect en dokumenteret metode, som løser dette problem. Man kan ligge direkte på det eller anvende almindeligt lagen henover. Silver Protect sølvlagenet er et tysk fremstillet og patenteret kvalitetsprodukt, der fjerner 100% af alle mider fra sengen. Den indeholder ikke skadelige kemikalier og er sund at have i sengen.

Kontakt os

 

Telefon:+45 70 23 34 45

Kontakt vores Kundekonsulenter

Tilbud

» Alle tilbud

Produktet er tilføjet til kurven