Nakke og Hals med Magneter

Denne bandage bruges af mange som plages af nakkesmerter, f.eks. som følge af ulykke. Anvendes også med fordel om natten, hvis der er optræk til problemer i halsen.

Flere detaljer

021

449,00 kr

Nedsat pris!

-50%

898,00 kr

Enkelt og sikkert:

Nakke/Hals-bandagen er ikke tidskrævende at bruge. Det eneste du behøver at gøre er, at have bandagen på nogle timer dagligt, enten om dagen eller om natten. Når du efter en tid føler dig bedre, kan du bruge din bandage 2-4 gange pr. uge for at holde bedringen ved lige og forebygge tilbagefald.

Magneto-Tex magneterne er grundig testet og kan trygt bruges af alle, de sikre at anvende også selvom du er syg eller bruger medicin. Bandagerne kan derfor bruges af mennesker i alle aldre, også børn kan bruge Magneto-Tex produkterne.

Magneto-Tex Bandager er helt klart en fortræffelig måde, at spare smerter og penge på. Sådan udtaler mange virksomheder og deres medarbejdere sig. Én sygedag koster mere end én magnet bandage.

Magneto-Tex nakke/hals-bandage giver med garanti ingen bivirkninger, og 91% oplever en betydelig forbedring ved brug af Magneto-Tex bandage.

Nakke/hals-bandagen er et kvalitetsprodukt som giver virksom magnetterapi i minimum 20 år. Bandagen tåler vask ved 40 grader og meget slidstærk. Vi garanterer dig, at bandagen fra Naturhuset er 100% fabriksny og i original pakning. Den har ALDRIG været brugt eller på prøve.

Magnetpolers forskellige magnetiske evner.
Ved udtrykket ”vekselmagneter” (det tekniske udtryk er multipolare magnetfolier) skal forstås at de to magnetiske poler Nord og Syd har hver sin effekt på vort biologiske system. 
Den magnetiske nordpol (minuspolen), bruges altid til at reparere og dæmpe f.eks. smerter, betændelser, allergier og psykosomatisk betingede tilstande. Den magnetiske sydpol (pluspolen) styrker f.eks. immunforsvaret, koncentration og energi, virker opkvikkende og humørgivende. Det er også Sydpolen som får knoglebrud og sår til hurtigere at heles, samt formindske ar og strækmærker.

Bandagerne har isyet de patenterede veksel-magnetfolier (multi polare magnet folier) som er propelformede rondeller med 6 propelblade. Her er hvert andet propelblad nordpol og hver anden sydpol. Testresultater har vist at netop denne vekselmagnet konstruktion har vist den bedste terapeutiske dybdevirkning.

Magneto-Tex™ vekselmagneterne anvendes af hundredetusinder af personer, der har haft problemer med bl.a. dårligt kredsløb og ømme muskler.

Nakke/hals-bandagen kan bruges af alle. Bestiller du i dag, vil du allerede i løbet af en uge kunne tage dine nye helsebringende vekslemagneter i brug.

Klassificeres af de offentlige myndigheder Magneto-Tex bandagerne bliver produceret på en tysk fabrik, som er kvalitets-sikret gennem ISO 9001 certificering. Dette sikrer dig som kunde, at produkterne holder en høj standard. Samtlige bandager er derfor kommet gennem nåleøjet i det tyske sundhedsvæsen og får derfor tilskud fra sygekassen. Desværre er det danske sundhedsvæsen ikke ligeså langt fremme i den retning. Bandagerne er ligeledes CE mærkede, hvilket betyder at de er klassificerede af de offentlige myndigheder som sikre. Dette sikrer dig som forbruger, samt at produkterne holder en høj kvalitet. Alle bandagerne indeholder patenterede vekselmagneter (patent nummer DE-3733502)

Producent af Magneto-Tex bandager: Orgaterm
Carl-Sonnenschein-Str. 30, D-59348 Lüdinghausen

Hvorfor bliver du bedre?
Magnetbandagerne virker først og fremmest ved, at de forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Dette vil du mærke med det samme, ved at området ved bandagen bliver behagelig varmt og en behagelig ”småprikken” opstår. Som bekendt påvirker magneter jern. På samme måde bliver jernatomerne i dit blod påvirket af vekselmagneterne i bandagerne. Denne påvirkning har to hovedeffekter:

1. Blodet transporterer mere ilt rundt i kroppen. Dette er afgørende for alle kropsfunktioner.

2. Blodet kan lettere transportere affaldsstoffer ud af kroppen. Dette er vigtigt for lever og nyrer, men også for alle led, muskler osv. Allerede efter få dage er kroppen i fuld gang med at udskille affaldsstoffer. Nogle bemærker dette ved, at urinen bliver mørkere og oftere må på toilettet. Dette varer blot nogle få dage. Herefter vil du mærke, at smerter og stivhed langsomt bedres, spændinger forsvinder og kroppen fungerer bedre.

Der hersker ikke længere nogen tvivl om, at magnetterapi fra Magneto-Tex™ vekselmagneter er en meget effektiv terapiform. Der er fremlagt flere kontrollerede beviser på, at flertallet af brugerne opnår en meget positiv effekt. Smerter, spændinger og betændelseslignende tilstande forsvinder på forbavsende kort tid. Tilmed heling af knoglebrud går meget hurtigere. Dette har medført stor efterspørgsel fra såvel privatpersoner som virksomheder der ønsker at reducere sygefraværet.

Det bedste er: Magneto-Tex bandagerne giver ingen bivirkninger, de kan bruges af alle og er billige at anskaffe.

Kontakt os

 

Telefon:+45 70 23 34 45

Kontakt vores Kundekonsulenter

Produktet er tilføjet til kurven