Hovedpude

Ny hovedpude!

100% naturlig og allergivenlig! Puden er fremstillet i bedste kvalitet latex.

Flere detaljer

109

690,00 kr

Nedsat pris!

-800,00 kr

1 490,00 kr

Du har aldrig sovet bedre end med vores nye Magnet-hovedpude!

 

Din hovedpude påvirker din søvnkvalitet.


Med denne hovedpude får du optimal støtte og komfort. Puden er støbt i fast skum, som former sig efter hovedet og nakken og giver derfor perfekt støtte. Hovedpuden har god ventilation og lige blød uanset temperaturen. Hovedpuden indeholder 10 effektive biomagneter á 1000 gauss, som forbedrer blodcirkulationen og hjælper til hurtigere heling af skader. Øget blodcirkulation kan også have en gavnlig effekt mod smerter og stivhed.

 

Puden er syet i 3 lag:

 

- I første lag er der på hver side en masse små "huller" som giver gennemstrømning og sikrer at puden ikke bliver fugtig og klam i løbet af natten. Det naturlige latex hindrer allergiplager. 

 

- I andet lag er der indsyet 10 effektive magneter. Disse øger blodcirkulationen, som gør at der bliver transporteret mere ilt rundt i blodet - hvilket hjælper musklerne til at slappe bedre af og øger derved søvnkvaliteten. Magneterne fylder ikke ret meget, og man bemærker dem derfor ikke når man anvender hovedpuden!

 

- Det sidste lag er tykkere og giver et perfekt finish, samt en fantastisk blød og behagelig fornemmelse. En helt igennem fantastisk pude, af højeste kvalitet.

 

Materiale:

Pudebetræk: Bomuld og polyester.
Pude: 100% Latex (allergivenlig)

Rengøring: Pudebetrækket kan maskinvaskes ved max 40 grader (hvid vask, undgå klor) Hvis det ønskes kan betrækkes stryges på vrangsiden. Selve puden kan håndvaskes i max 30 grader om nødvendigt. Skal lufttørre.

Mål: Ca. 40 x 60 x 10 cm.

Kontakt os

 

Telefon:+45 70 23 34 45

Kontakt vores Kundekonsulenter

Tilbud

» Alle tilbud

Produktet er tilføjet til kurven