HelseTopMadras2

HelseTopMadrassen™ hjælper mod smerter, stivhed og søvnløshed!
Nyhed! Fjerner husstøvmider – derfor meget allergivenlig!
Fås i flere størrelser.  
Du får sammen med din HelseTopMadras en gratis pakke smerteplastre

Flere detaljer

1 790,00 kr

Brug HelseTopMadrassen™ og mød dagen med en smidig og sund krop!

De fleste mennesker har nogle skavanker og gener, som de gerne ville være fri for. Nogle af disse problemer skyldes gamle skader, arv eller forkert brug/belastning af kroppen, osv. HelseTopMadrassen™ er en helt ny patenteret magnetisk madras med anti-mide og anti-bakteriel effekt. Dette er en stor sundhedsmæssig nyhed!


HelseTopMadrassen™ giver dig en god søvn og reducerer stivhed og smerter.
Derudover har du din seng i fred for insekter som husstøvmider og bakterier. HelseTopMadrassen™ giver simpelthen et bedre helbred!


Mere frisk, rask og smertefri med HelseTopMadrassen™ !

HelseTopMadrassen indeholder 7 magnetbaner, som hver består af 15 cirkulære vekselmagneter med hver 5 polskift, i alt 525 felter á 700 gaus.

Vores blod indeholder jern, som har evnen til at blive påvirket af magnetisme. Hver gang jernet i blodet passerer hen over magneterne i HelseTopmadrassen™ aktiveres jernatomerne, de øger derved evnen til at transportere ilt. På denne måde øges ilttilførslen til hele kroppen og kroppens evne til at udskille affaldsstoffer stiger tilsvarende.

HelseTopmadrassen™ er en kvalitetsrullemadras med magneter og sølv tråde. Den er lavet af et meget slidstærkt materiale med fantastisk god holdbarhed.
   

Bedre sundhed for alle aldre!


HelseTopmadrassen™ bliver brugt af folk i alle aldre. Alle lige fra børn og professionelle sportsfolk til ældre borgere kan få det bedre med HelseTopmadrassen™.

Vi garanterer, at magneterne i HelseTopmadrassen™ virker, og beholder effekten i mindst 30 år. Du kan sagtens lægge et lagen over HelseTopmadrassen.

Magneterne er syet ind i HelseTopmadrassen:
Magneterne som er i HelseTopmadrassen, ligger i lange strimler på tværs af madrassens bredde. Disse strimler er magnetiske og giver en jævn tilførsel af skånsom magnetisk kraft på alle tidspunkter hvor du bruger HelseTopmadrassen. kroppen påvirkes med henholdsvis Nordpol-energi (-) magnetisme, det er denne pol, der giver den bedstesmertelindring ogforbedrersøvnen. Og med Sydpol-energi(+)magnetisme, som øgerblodcirkulationen.

HelseTopmadrassen styrker blodcirkulationen og reducerer derved risikoen for blodårerne tilstoppes af blodpropper.Allerede efter få dage begynder du at mærke, hvor meget godt HelseTopmadrassen™ gør for din krop. Du vågner mere udhvilet og føler sig simpelthen friskere.

Efter få dage er din seng fri for ubehagelige og sygdoms- fremkaldende husstøvmider og bakterier!Suveræn hjælp til smerter og stivhed:


Hvis kroppen får "tilføjet" magnetisme, øges produktionen af beta-endorfiner. Det er stoffer, som reducerer smertefølelsen på en naturlig måde. Desuden er det kendt, at en øget cirkulation forbedrer muligheden for, at kroppen selv kan reparere sine skader. Magnet terapi har en gavnlig effekt på blodtrykket og reducerer smerter og stivhed i muskler og led.

Mange mennesker, der lider af sår på benene eller andre steder, vil kunne nyde godt af HelseTopmadrassen, fordi magnetismen gør at sår og brud heler hurtigere og pænere!

Renser og afgifter kroppen!


De første dage og uger du ligger på HelseTopmadrassen™ vil du sikkert opdage, at kroppen renser sig selv. Dette mærker du i første omgang ved, at sved og urin lugter lidt stærkere.
Du kan også bemærke, at du er nødt til at tisse oftere end før. Dette er meget gode tegn, hvilket tyder på at kroppen udskiller affald gennem nyrerne, leveren og huden.

Som en bonus har vi nu anvendt ægte sølvtråde på overfladen af madrassen og puden. Dette fører til en kraftig reduktion af husstøvmider, bakterier og andre små dyr, som almindeligvis hygger sig i vore senge – Læs mere herom under fanen ”Fjern Husstøvmider”

Herudover er HelseTopmadrassen behandlet med ren Aloe Vera, som er vævet ind i stoffet. Aloe Vera giver en ekstra beskyttelse mod bakterier og mider og gør at HelseTopmadrassen holder længere.

Du kan sove, mens HelseTopmadrassen arbejder for dig!

Om natten hviler hele kroppen og så er den mest modtagelige for ydre påvirkninger. Netop derfor virker HelseTopmadrassen™ så fantastisk gavnligt på alle kroppens celler.
Ilten flyder frit gennem de afslappede blodårer, og affaldsstoffer kan lettere udskilles. Om morgenen når du vågner, forlader disse affaldsstoffer din krop sammen med urinen.

 

Almindelige reaktioner i begyndelsen:


I de første dage på HelseTopmadrassen kan mange føle et øget behov for at tisse. Sved og urin kan også lugte en smule stærkere end før. Dette er et tegn på, at kroppen skaffer sig af med giftstoffer og er en positiv reaktion.
Ofte kommer forbedringen så naturligt og gradvis, at du ikke ligger mærke til at symptomerne forsvinder.

HelseTopmadrassen™ giver en god følelse i hele kroppen!

God søvn er vigtig! 

Det er bevist at søvnkvaliteten forbedres med 76-95% ved hjælp af en magnetmadras.

God cirkulation og mindre smerter!

Forskning viser, at blodpladerne flyder lettere forbi hinanden uden at klæbe sammen, når kroppen påvirkes af den øgede magnetisme. Dette er til gavn for blodcirkulationen og kan reducere risikoen for blodårerne tilstoppes af blodpropper.

Magnetisme er lige så vigtigt som luft og vand!

Det er mange år siden, at forskere første gang opdagede hvor vigtigt det er, at vi lever i et miljø med tilstrækkelig magnetisme. Uden denne kraft kan intet liv eksistere. Det er velkendt, at Jordens magnetfelt er faldet gradvist over de seneste årtier. Det er derfor måske ikke så mærkeligt, at vi mennesker er plaget af stadig mere alvorlige sygdomme?
Ved at skabe et forhøjet magnetfelt i de timer vi hviler os, kan vi genoplade kroppens batterier og slippe af med mange lidelser. Forskning viser, at de allerfleste mennesker som lider af smerter, stivhed og søvnbesvær oplever mærkbare forbedringer med Helsemadrassen™.

Husstøvmider kan skade vor sundhed - slip af med dem!

Vil du have en seng uden mider? Både HelseTopmadrassen og hovedpuden er ekstremt hud-venlige og er en nem løsning til at tilintetgøre husstøvmiderne så du undgår gener som f.eks. allergi, der er forbundet med store koncentrationer af støvmider i sengemiljøet.

 

Overfladen på HelseTopmadrassen og hovedpuden fjerner mider og bakterier hurtigt og effektivt!

At fjerne mider fra din seng, er en meget god investering i din egen sundhed. Husstøvmider kan give følgende symptomer: Dårligt immunforsvar, astma, rindende øjne, løbende næse / tilstoppet næse, eksem, hudproblemer såsom kløe og udslæt, irritation af luftveje, hoste, problemer med bihuler, søvnproblemer, træthed og energimangel.

Husstøvmider er efter pollen, den hyppigste kilde til allergi i Danmark og samtidig den hyppigste årsag til allergisk astma. Det anslås, at cirka 200.000 danskere har husstøvmideallergi.

 En typisk dansk seng indeholder 100.000 til 10.000.000 mider. Der er millioner af husstøvmider, blodmider og andre mider fra spinder-familien i din seng. De allergi- og astmafremkaldende husstøvmider lever godt af de døde hudceller og hår-affald, der er i din seng.

Bekæmpelse af støvmiderne 

Sølv har gennem tiden været kendt for sin positive virkning og evne til at bekæmpe bakterier. Der er nu udviklet en helt unik sølvtråd af ægte 99,9% rent sølv. Denne sølvtråd er vævet ind i stoffet på HelseTopmadrassen og hovedpuden. Sølvtråden er coatet, så den ikke oxyderer og bliver sort ved brug. Overfladestoffet er desuden behandlet med olier fra Aloe Vera. Derved dræbes både bakterier og støvmider.

Hvad er Husstøvmider?

Husstøvmider er små hvide dyr, du ikke umiddelbart kan se uden et mikroskop. De måler fra 0,1 til 0,6 mm. De har 8 ben og er i familie med edderkopper og flåter. Mider har en forholdsvis kort livscyklus, men er meget produktive og formerer sig hurtigt. Deres normale levetid er 3-5 måneder. Forplantningen sker hurtigt, så 50 støvmider bliver til ca. 900 på 6 uger. Hunnerne lægger 40-80 æg pr gang og æggene udklækkes efter 1-2 uger. I løbet af 4-8 uger gennemgår husstøvmiden flere stadier fra larve til voksen mide.

Hvorfor er der mider, smådyr og bakterier i vores seng?

Sengemadrasser er en god yngleplads for mider. Her er varme, fugtighed, og det er mørkt. Mider trives kun, der hvor de finder mad, passende temperatur og lidt høj luftfugtighed. De lever af skæl og døde hudceller, derfor er forholdene i sengen ofte perfekt. Hvis forholdene er gode, kan der være store mængder af mider i en almindelig "ren" seng. Gennemsnitligt taber vi mennesker omkring 1,5 gram døde hudceller om dagen, det er nok til at holde 1,5 millioner støvmider i live. 1 gram støv kan indeholde op til 10.000 støvmider (Ifølge ECARF).
 
Studier har påvist, at der er en høj koncentration af mide allergener (de proteiner fra midernes afføring, som er skyld i allergi) i det støv, der er i vore senge - Når der er mideallergener, er der også mider. Husstøvmider lever dog ikke kun i det varme og fugtige sengemiljø. Studier har også sammenlignet koncentrationen af mideallergener forskellige steder i boligen, og her kommer sengens madras ind på førstepladsen, næsthøjest er gulvet i soveværelset, mens den laveste koncentration af mideallergener er i dagligstuen. Dette understreger, hvor vigtigt sengemiljøet er, men også at der findes husstøvmider andre steder i boligen.

Mider har afføring op til 20 gange dagligt ..... i vores seng!
Det er især afføring fra miderne og midernes skeletdele, der giver os mennesker problemer. De små afføringsknolde fra miderne hvirvles op i luften og blander sig med husstøv, som vi dernæst indånder. Det er dette der kan give allergiske symptomer. En støvmide har afføring op til 20 gange i døgnet. Da der er millioner af dem, udgør det naturligvis et problem, hvis man er disponeret for allergi.

Der kan sagtens anvendes almindeligt lagen over HelseTopmadrassen og pudebetræk på hovedpuden, det vil ikke påvirke den antibakterielle og midedræbende effekt. Der kan også anvendes stiklagen, plast-skånelagen eller elektrisk varmetæppe, over eller under HelseTopmadrassen.

Virkning:

De fleste husstøvmider og andre 8-benede parasitter i "spinder-familien", dør efterhånden som de kommer ind i sølvtrådenes elektrostatiske udladninger og virkningen af den indarbejdede naturlige Aloe Vera olie i stoffet. Fnatmider, blodmider, bakterier og svampe dræbes ligeledes når HelseTopmadrassen ligger på sengen. I starten dør de fleste af miderne, og efter et stykke tid er de alle døde. Nye mider der kommer udefra, dræbes efterhånden som de kommer i kontakt med HelseTopmadrassen eller hovedpuden. Først dør de voksne parasitter samt disses nymfer og larver. Efterhånden som æggene udklækkes, dør også de nyudklækkede larver, som overlever æg-stadiet.

 

HelseTopmadrassen virker ved at: 

 

  • Ødelægge husstøvmiders/bakteriers cellemembran

  • Forhindre celledeling så husstøvmiden/bakterierne dør

  • Eliminere svampe (Candida albicans)

  • Anti-bakteriel virkning som forhindrer lugt

  • Anti-allergisk virkning på husstøvmiders indtrængen i luftvejene

  • Anti-astmatisk virkning

  • Anti-transpirerende virkning = mindre svedlugt

  • Ekstrem hudvenlig og mindsker kløe

  • Søvnkvaliteten højnes

 

Bedre søvn og et bedre helbred!


Søvnstudier viser, at folk der sover på HelseTopmadrassen sover bedre. De vender sig mindre i søvne, sover dybere og vågner mere oplagte.

HelseTopmadrassen fjerner også dårlig lugt fra sengen ved, at bakterier, mider og andre mikroorganismer ikke længere kan leve der. Når disse dør og forsvinder, er den dårlige lugt også væk. 

HelseTopmadrassen kan fjerne tusindvis af mider på kort tid, fordi det er vævet med ægte sølvtråde med en bestemt afstand til hinanden. Grunden til at der bruges ægte sølvtråde er, at kun dette metal har de ønskede statisk-elektriske egenskaber. Spændingen mellem sølvtrådene giver en unik statisk elektricitet, så mider og andre smådyr ikke længere kan leve i sengen, når dette produkt benyttes. For mennesker er HelseTopmadrassen fantastisk sundt.

Hvis du ikke bryder dig om tanken, at du deler seng med millioner af mider og andre smådyr, løser HelseTopmadrassen dette problem. Man kan ligge direkte på det eller anvende almindeligt lagen henover. HelseTopmadrassen er et kvalitetsprodukt, der fjerner alle mider fra sengen. Den indeholder ikke skadelige kemikalier og er sund at have i sengen.

Din seng kan også blive fri for mider!


Hverken smerte eller husstøvmider bør ødelægge din søvn – læs mere om smertelindring under fanen ”Effekt”

Kontakt os

 

Telefon:+45 70 23 34 45

Kontakt vores Kundekonsulenter

Produktet er tilføjet til kurven