Knæ- nakkepude

Støttepude anvendes
- i sengen til lindring af smerter i knæ, hofter og ryg.
- til aflastning af bækken f.eks. under graviditet.
- behagelig rejsepude i bil, fly, bus osv.

Støttepude anvendes
- i sengen
til lindring af smerter i knæ, hofter og ryg.
- til aflastning af bækken f.eks. under graviditet.
- behagelig rejsepude i bil, fly, bus osv.

Flere detaljer

802

699,00 kr

Meget anvendelig, lille og praktisk støttepude med elastisk skumkerne tager form efter kroppens for optimal støtte. Puden har elastisk strop med velcrolukning, så den kan fastsættes på benet, til at aflaste ben, hofter og ryg gennem formindsket tryk, beskytter herved knæ og afslapper rygmuskulaturen.
Anvendes ligeledes til aflastning under graviditet.

Støttepuden indeholder et meget elastisk fibermateriale, der fordeler trykket ergonomisk korrekt. Puden er monteret i et antibakteriel behandlet betræk med lynlås.

Betrækket er et meget behagelig blødt stof.
Størrelse: 27 x 18 x 7 cm
Med hjælp fra et 70 cm langt elastikbånd, kan puden individuelt fastsættes på benene, så det beskytter knæene.
Materiale sammensætning: 85% polyester, 15% viskose

Vedligeholdelse: mild vaskemiddel, vaskbar til 40 ° C.

Anvendelse:
Ved at anvende puden med den elastiske skumkerne mellem knæene når man sover på siden, forhindrer man presset på Knæleddene. Ligeledes tager det belastningen af hofte og bækken, ved at puden hjælper til at ligge i en anatomisk korrekt stilling.
Den særlige skumkerne reagerer på kropsvarme og tager form af kroppens konturer. Dette giver dig en behagelig, anatomisk korrekt hvilestilling.
Puden har elastisk strop med velcrolukning, og kan derfor anvendes af alle personer uanset størrelse. Det kan fastgøres med bandage på benet, så det ikke glider.

Puden beskytter knæene mod at presse mod hinanden, når man ligger på siden. Ved adskillelse af knæene opnås, at benene ligger parallelt, hvilket forhindrer at ryg, hofter og bækkenparti vrides.

Knæpuden fastgøres på benet ved hjælp af et bredt elastikbånd med velcrolukning. Derved fikseres puden, så den ikke skal flyttes, selv om man vender sig fra side til side.

Maveregionen afspændes også, når du ligger behageligt med let bøjede ben, støttet af knæpuden.

Effekt:
Knæ, hofte og bækken bliver aflastet, og derved forhindres dårlig kropsholdning på dette område. Regenereringsprocessen for skader i knæområdet kan også blive peppet op.

Har du ondt i ryggen?
- eller har du svært ved at finde en god hvilestilling? Så er knæpuden et hjælpsomt produkt. Læg puden imellem dine knæ, derved aflaster du din ryg.
Du kan også med fordel bruge puden, hvis du på grund af smerter har svært ved at ligge med dine knæ oven på hinanden.

Nakke-støtte-puden, som gør turen i bilen mere komfortabel

En behagelig rejsepude, som giver rigtig god støtte til hoved og nakke, når du er på farten.
Puden er fremstillet af memory-skum, og den særlige skumkerne reagerer på kropsvarme og tager form efter din krop. Dette giver dig en behagelig, anatomisk korrekt hvilestilling.

Puden kan vha. elastikbånd med velcrolukning fastgøres til bilens nakkestøtte, så puden ikke glider ned mens du sover.

God støtte på rejsen
Den perfekte rejsekammerat, når du vil sidde op og sove godt. Du får maksimal komfort, og du skåner din nakke og muskulatur.

Puden er nem at have med overalt - og har du først prøvet den, er den slet ikke til at undvære!
Vigtigste funktioner / Fordele
- Gi'r støtte til hoved og nakke, så du kan sidde behageligt og afslappet, når du er ude at rejse. Perfekt på flyet, i toget, bussen eller bilen.
- Nakkepuden er nem at tage med.
Former sig efter behov
Støtter behageligt
Bliver aldrig flad

en nakkepude kan være med til at give dig lige præcis den støtte og komfort, som får søvnen til at indtræde. Og ikke mindst kan en nakkepude også minimere risikoen for, at vågne op med smerter og anspændtheder.

nakkepude bruges når du skal slappe af eller sove på rejsen med fly, bus eller tog. Bruges som støtte så du undgår smerter og spændinger i nakken under hvile og søvn.

Kontakt os

 

Telefon:+45 70 23 34 45

Kontakt vores Kundekonsulenter

Produktet er tilføjet til kurven